Oppas aan huis in Brugge?

Vind jouw betrouwbare vaste oppas of nanny bij ons!

Ook last minute oppas!

oppas gezocht haarlem?

   

 oppas gezocht haarlem?

 

Email: jasmijn@oppasmadelief.nl
Telefoon: +31 6 38 50 22 34

 

Liefs, Jasmijn


oppas gezocht haarlem?

Oppas gezocht in Brugge?

De mogelijkheden van Nanny Nina: 

Incidentele oppas 

Bij Nanny Nina Brugge is het mogelijk om een membership van €12,95 per maand af te sluiten voor een duur van 6 maanden of een membership van €19,99 per maand (deze is maandelijks opzegbaar), waarmee u (met beide memberships) online (onbeperkt) een oppas kunt boeken tot 48 uur van tevoren. U kunt als ouder kiezen uit een aantal beschikbare oppassers aan de hand van hun profielschets. Op deze manier kunt u dezelfde oppas meerdere keren boeken. Tevens kunt u gebruik maken van de last-minute service wanneer u op zeer korte termijn een oppas nodig heeft. Wanneer u contact met mij opneemt zal ik er alles aan doen om een oppasser voor uw kind(eren) te regelen.

Eenmalige oppas (€29,50 per keer)

Wilt u liever niet vastzitten aan een membership, maar heeft u voor één keer oppas nodig? Dan kunt u gebruik maken van de eenmalige oppas service voor €29,50 per keer. 

Vaste oppas aan huis

Heeft u op één of meerdere dagen in de week oppas aan huis nodig voor een 'langere' periode, dan kunt u een aanvraag indienen op onze website. Als City Captain zal ik op zoek gaan naar een beschikbare nanny voor u op basis van no-cure-no-pay regeling. 

Prijzen voor een vaste nanny aan huis variëren en zijn dan ook afhankelijk van het aantal dagen waarop u oppas nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke services die wij verlenen voor een vaste oppas aanvraag. Het uurloon van de oppasser is hierin niet meegenomen. De uurlonen van oppassers variëren en lopen uiteen van €6 tot €12 p/u.

 

Gastouder

Bent u op zoek naar een gastouder, oftewel een oppas voor meerdere doordeweekse dagen waarbij u kinderopvangtoeslag kunt terugkrijgen? Bij Nanny Nina regelen we een gastouder met de juiste opleidingen en certificaten voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Oppas op feesten en bruiloften

Organiseert u een feest of bruiloft, en kunt u wel wat extra handen gebruiken? De oppassers van Nanny Nina helpen u graag hierbij. Bel of mail mij even voor meer informatie. Lees hier over een oppas op jouw feest

 

Afbeeldingsresultaat voor bruidskinderen

oppas gezocht haarlem?

Screening van oppassers in Brugge

Een goede en betrouwbare oppas is belangrijk! Daarom screenen en selecteren wij alle oppassers persoonlijk voordat zij op de site komen. Dat gaat volgens drie stappen:

Oppas Roterdamoppas gezocht Rotterdamoppas gezocht Rotterdam

1. De profielcheck

 Oppassers schrijven zich eerst in op de website waarbij zij een profiel aanmaken. Hierbij vullen zij informatie zoals opleiding, leeftijd en ervaring in. Aan de hand van dit profiel wordt bepaald of de oppas aan de eisen voldoet om binnen het Nanny Nina team te werken.

2. Socialmedia check

Hierop volgt een social media check. Dit doen we ter controle of het profiel van de oppas overeen komt met de uitstraling die deze oppas verder op internet heeft. We bekijken Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om een beter beeld te krijgen van de kandidaat. 

3. Persoonlijk gesprek

Tot slot het persoonlijke gesprek. Hierbij wordt nogmaals de ervaring van de oppas doorgenomen en wordt getest hoe de oppas in verschillende situaties reageert door het voorleggen van een aantal cases. Wanneer de oppas door dit persoonlijke gesprek is, volgt een korte oppastraining en is hij/zij officieel een van de Brugge nannies!

 

oppas gezocht haarlem?

Benieuwd geworden? Contact City Captain Jasmijn

Nanny Nina Brugge

Jasmijn
T: +31 6 38 50 22 34
E: jasmijn@oppasmadelief.nl

 

 

 

oppas gezocht haarlem?